Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. studenoga 2019.
Ispis članka: Prekinuli Ana Gruica i Hrvoje Šalković, ali i Jelena Rozga i Stjepan Hauser - Novi List

NoviList.hr

Prekinuli Ana Gruica i Hrvoje Šalković, ali i Jelena Rozga i Stjepan Hauser

Ljubavni brodolomi

16. rujan 2017 17:07

Napisao: P. N.

Glumica Ana Gruica za Gloriju je potvrdila da je trogodišnjoj ljubavi sa zagrebačkim piscem i svjetskim putnikom Hrvojem Šalkovićem došao kraj

Ana Gruica i Hrvoje Šalković / Snimio Petar GLEBOV/PIXSELL

ZAGREB Splitska pjevačica Jelena Rozga i violončelist Stjepan Hauser više nisu zajedno. Kako piše Story, par je prekinuo nakon dvije i pol godine veze, a odluku o razlazu donijeli su prije desetak dana, a razloge i detalje prekida par je odlučio zadržati za sebe.

Jelena i Stjepan prvi put su zajedno u javnosti viđeni u srpnju 2015. godine na koncertu 2Cellosa u Ljubljani nakon čega su priznali da su sretni i zaljubljeni.

Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a objavili su i zaruke istaknuvši kako se nikada neće vjenčati već će ostati vječni zaručnici.

Ovih dana još je dan par potvrdio da više nisu u ljubavi. Glumica Ana Gruica za Gloriju je potvrdila da je trogodišnjoj ljubavi sa zagrebačkim piscem i svjetskim putnikom Hrvojem Šalkovićem došao kraj.

Gruica i Šalković zaljubili su se 2014. godine nakon fatalnog susreta na plaži Zrće, a zajedno imaju dvogodišnjeg sina Ivana Marata.