Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 6
Sutra: 2° 2° 6
21. siječnja 2019.
Ispis članka: Par iz Zgodne žene: Čini se da između Julije Roberts i Richarda Gerea tinja prava ljubav - Novi List

NoviList.hr

Par iz Zgodne žene: Čini se da između Julije Roberts i Richarda Gerea tinja prava ljubav

Razvod ili kriza

15. rujan 2017 08:54

Napisao: P. N.

Hoće li brak Julije Roberts obilježiti samo bračnu krizu ili će završiti razvodom pokazat će vrijeme, kao što je pokazalo da postoji fatalna privlačnost između nje i Richard Gerea koja traje više od 25 godina, odnosno od njihovog zajedničkog  filma "Zgodna žena"

Par iz Zgodne žene: Čini se da između Julije Roberts i Richarda Gerea tinja prava ljubav

Prema pisanju svjetskih medija brak Julije Roberts (49), najljepšeg osmijeha Amerike, ide prema svome kraju. Čini se da je za to zaslužna stara romansa s kolegom Richard Gereom (67), koja traje još od njihovog zajedničkog filma »Zgodna žena«.

Prema pisanju magazina Star, lijepa Julia i Richard tajno su se nalazili svih ovih godina, a prije dvije godine nakon gostovanja u jednom TV showu posvećenom 25. obljetnici snimanja filma, par je intimno slavio uz večeru u hotelskoj sobi.

Zaključak koji se sve češće čuje u holivudskim kuloarima je da se Julia razvodi se od svog supruga Daniela, s kojim je u braku već 15 godina, zbog Richarda. Par se navodno nalazio redovito po hotelima, a nedavno su viđeni i na humanitarnoj večeri organiziranoj za pomoć žrtvama uragana Irma.