Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Ispis članka: Ninu Badrić do suza nasmijao komentar jednog obožavatelja na njenu novu pjesmu - Novi List

NoviList.hr

Ninu Badrić do suza nasmijao komentar jednog obožavatelja na njenu novu pjesmu

Zna s obožavateljima

23. rujan 2018 09:50

Napisao: P. N.

Foto: Instagram

"Tri put sam plakao: kad je Esmeralda progledala, kad se opraštao Totti i sad ..." - zaista je ovo originalan način za opisati emociju nakon slušanja nove pjesme Nine Badrić naziva “Rekao si”.

Tako ju je barem doživio Ninin obožavatelj koji je svojim komentarom nasmijao Ninu do suza.

Nina koja je inače cijelo ljeto provela radno, na kraju se odmorila na Hvaru, a u rasporedu joj je već upisano mnoštvo obaveza za jesen. Već za mjesec dana, 25. listopada, Nina ima dogovoren solistički koncert u Lisinskom, a tu je i angažman u novoj sezoni showa Zvijezde i još mnoštvo manjih obaveza.

Nina, koja je uspostavila vrlo lijep topao odnos sa svojim sljedbenicima preko Instagrama, svima se zahvalila na mnoštvu lajkova i komentara:

– Preko 300.000 pregleda za dva dana u #realtime, hvala vam, a uz najdraži komentar dodala : "Najdraži! Nemam riječi za sve divne komentare koje ste mi poslali za pjesmu 'Rekao si'! Beskrajno hvala na svakoj prekrasnoj rečenici koje su me zaista dirnule do suza, a ovo je Adin komentar koji me je nasmijao do suza'', napisala je Nina te pokazala kako ju je Ado nasmijao.

Foto: instagram