Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
Ispis članka: Lidija Bačić objavila naputak za snimanje: "Kod tebe može tako jer si savršena iz svakog ugla" - Novi List

NoviList.hr

Lidija Bačić objavila naputak za snimanje: "Kod tebe može tako jer si savršena iz svakog ugla"

Fotka sa stijena

25. kolovoz 2019 18:57

Napisao: P. N.

"Namjestiš se i - klik", poručila je Lile.

foto: Lidija Bačić Lile

Pjevačica Lidija Bačić uživa u ljetnim radostima, pa obožavatelje časti fotkama s mora. Uz kratki video kojeg je objavila na svom Instagram profilu, Lile je s pratiteljima podijelila i uputstva prema kojima se može snimiti dobra fotka.

"Naputak za snimanje. Kako snimiti fotku? Lako... bar kod mene...jer i nemam živaca za dugo snimanje...draže mi je plivanje. 1. Namjestiš se i klik. 2. Izabereš najbolju fotku 3.Objaviš bez ikakvih obrada #nevereverphotoshop. 4.Skočiš u more" napisala je pjevačica.

Netko od pratitelja joj je napisao da nije skočila u more nakon snimanja, a jedan je obožavatelj primijetio i njezin odabir obuće. "U takim japankama ja uvijek pituram. Vrlo udobne", stoji u komentaru ispod videa u kojem Lile pozira na stijenama.

Jednog je obožavatelja posebno oduševila, pa joj je poručio: "Kod tebe može tako jer iz kog god ugla da te slika nema mana koje treba sakriti, savršena iz svakog ugla", napisao je.