Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
22. ožujka 2019.
Ispis članka: Brad Pitt odgovorio na Angelinine optužbe: tvrdi da joj je platio više od 9 milijuna dolara alimentacije - Novi List

NoviList.hr

Brad Pitt odgovorio na Angelinine optužbe: tvrdi da joj je platio više od 9 milijuna dolara alimentacije

Težak razvod

9. kolovoz 2018 14:20

Napisao: P. N.

Slavni glumac tvrdi kako je od većine tog novca Angelina kupila novu vilu i da glumica manipulira medijima

Foto: Reuters

Nakon što je Angelina Jolie putem medija napala svog bivšeg partnera Brada Pitta da nije platio nikakvu "značajnu" alimentaciju u proteklih godinu i pol, Pitt je odgovorio na optužbe putem svog odvjetničkog tima.

Njegovi odvjetnici tvrde kako je Pitt isplatio više od 9 milijuna dolara alimentacije, a da je slavna glumica od tih novaca kupila novu kuću i platila zaostale račune.

Također, iz njegovog tima pršte optužbe prema Angelini: tvrde da namjerno dramatizira i služi se prljavim trikovima kako bi manipulirala medijima. Bradov odvjetnički tim predao je sudu dokument da je glumac svojoj bivšoj ženi posudio 8 milijuna dolara kako bi kupila vilu, a da je za alimentaciju dao oko 1,3 milijuna dolara.

Ovakav odgovor iz Bradovog odvjetničkog tima uslijedio je nakon što je Angelina od suda zatražila da prisili Brada da plati zaostatke, jer do sada nije platio nijednu "smislenu" alimentaciju. Izvor blizak Pittu otkrio je za Dailymail da će se glumac najvjerojatnije boriti protiv optužbi komentirajući kako "Brad uvijek ispunjava svoje obaveze".

Podsjetimo, najpoznatiji glumački par rastao se prije dvije godine nakon što je Jolie podnijela zaktjev za rastavu zbog nepomirljivih razlika. Sklopili su ugovor oko skrbništva nad djecom koji ne sadrži točno definiran iznos alimentacije.