Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. prosinca 2019.
Ispis članka: Nakon optužbi da je zaručnik vara, Jennifer Lopez zlobnicima odgovorila fotografijama prosidbe - Novi List

NoviList.hr

Nakon optužbi da je zaručnik vara, Jennifer Lopez zlobnicima odgovorila fotografijama prosidbe

Nevolje u raju

13. ožujak 2019 14:25

Napisao: P. N.

Alex, presani biti g*vno i ne varaj više Jennifer", napisao je njegov kolega, bivši bejzbolaš Jose Canesco

Foto: Instagram

Jennifer Lopez nedavno se na svom Instagram profilu pohvalila zaručničkim prstenom, a nije trebao puno proći da krenu glasine o varanju njezinog zaručnika, bivšeg bejzbolaša Alexa Rodrigueza. Naime, njegov kolega Jose Canesco javno je izjavio na svom Twitter profilu da Rodriguez svoju zaručnicu vara s njegovom bivšom suprugom Jessicom Canesco.

"Jadna Jennifer, gledam ju i ona ne zna da je Alex vara s mojom bivšom suprugom. Ona nema pojma tko je on zapravo. Alex, presani biti g*vno i ne varaj više Jennifer", napisao je bivši bejzbolaš. Jose i Jessica vjenčali su se 1996. godine, a brak je trajao svega tri godine. Canesco je dodao kao je spreman otići na detektor laži ne bi li dokazao da govori istinu.

Objava je izazvala veliko zanimanje, a Jennifer je vrlo brzo reagirala objavšivi na svom Instagram profilu fotografije zaruka, ne bi li na taj način opovrgnula glasine. Spremaju li se nevolje u raju? Saznat ćemo vrlo brzo.

1jlo2

2jlo

3jlo3

4jlo4

Foto: Instagram

jennifer lopez, jlo