Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. listopada 2019.
Ispis članka: Ruksaci s pričom: Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola udružile snage - Novi List

NoviList.hr

Ruksaci s pričom: Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola udružile snage

Suradnja

5. kolovoz 2018 17:32

Napisao: K. B.

Ovoga ljeta atraktivni i humoristični likovi Laninog Duckassa koji šeću ulicama Zagreba, Zadra, Splita i drugih gradova, uživaju u prirodi ili lješkarenju u toplini doma oživljavaju na platnenim, ručno šivanim ruksacima iz Kolo kreativne tekstilne radionice

Ruksaci s pričom: Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola udružile snage

Kolo_Duckass_torbe

Kada se spoje dvije umjetnice, jedna s kistom i bojom, a druga s iglom i koncem, nastaju neodoljivi platneni ruksaci s hrvatskim potpisom koji će se ovoga ljeta nositi diljem svijeta.

Lana Hudina iz Lana's Duckass i Lucija Kvorka iz Kola, udružile se svoje snage te u duhu ljeta, sunca i dobrih vibracija, predstavile novu suradnju.

Riječ je o divnim, handmade Kolo ruksacima koji sada imaju na sebi Duckass ilustracije raznih tematika.

Ovoga ljeta atraktivni i humoristični likovi Laninog Duckassa koji šeću ulicama Zagreba, Zadra, Splita i drugih gradova, uživaju u prirodi ili lješkarenju u toplini doma oživljavaju na platnenim, ručno šivanim ruksacima iz Kolo kreativne tekstilne radionice.

Uz atraktivne ljetne destinacije, ovi će ruksaci ujedno biti i odličan izbor za jesenske dane jer mogu dodatno biti upotpunjeni i imenima osoba.

Bile one male ili velike, rado će prošetati gradom s unikatnim, ručno šivanim ruksacima.

Ovaj originalni hrvatski proizvod možete naručiti direktno putem web stranice www.kolo.hr ili Facebook/ Instagram profila Kolo ili Lana's Duckass brenda.

Kolo_Duckass_torbe_3