Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
21. siječnja 2020.
Ispis članka: Novosti za obožavatelje šminke: Stigla make up kolekcija inspirirana popularnim Prijateljima - Novi List

NoviList.hr

Novosti za obožavatelje šminke: Stigla make up kolekcija inspirirana popularnim Prijateljima

Paleta i set s kistovima

6. studeni 2019 08:09

Napisao: P. N.

Već sada možete kupiti paletu s 12 sjenila za oči, bojama inspiriranim popularnim sitcomom, kao i set s kistovima za šminkanje

Foto Flickr

Obožavateljice kultne serije "Prijatelji" oduševit će nova ideja koja dolazi iz američkog kozmetičkog brenda Hot Topic. Naime, nedavno su stavili u prodaju kolekciju inspiriranu popularnim Prijateljima, prenosi Cosmopolitan

Već sada možete kupiti paletu s 12 sjenila za oči, bojama inspiriranim popularnim sitcomom, kao i set s kistovima za šminkanje. 

Friends paleta

Friends kist

Nijanse sjenila nazvane su prema likovima i situacijama iz serije, pa je tako ružičasta nijansa nazvana "Regina Phalange", mentol zelena "You've been Bamboozled", dok je brončano sjajna "Miss Chanandler Bong". 

Set s kistovima za šminkanje sadrži dva manja kista za oči, kist za puder te za rumenilo, a ona su "upakirana" u crnu kutijicu s logom serije i njihova najdražeg kafića. 

Ako vam ni nije toliko do kupovanja nove šminke i kistova za šminkanje, brend Hot Topic nudi i mnoštvo različite robe tematski povezane s Prijateljima, kao što su majice, čarape, ali i ukrasi za božićno drvo.