Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
17. studenoga 2018.
Ispis članka: Modna razglednica s riječkog Korza: Elena Jung zaštitno lice Riječkih stepenica - Novi List

NoviList.hr

Modna razglednica s riječkog Korza: Elena Jung zaštitno lice Riječkih stepenica

Pripreme u tijeku

4. kolovoz 2018 16:46

Napisao: Ivana Kocijan

Manekenka Manuela Fabac i voditeljica Elena Jung R. PRETKOVIĆ

Pripreme za ovogodišnje izdanje najprestižnije riječke modne manifestacije u punom su jeku. Dvanaeste Riječke stepenice, jedno od vodećih modnih događanja i jedan od najljepših ljetnih modnih evenata u Hrvatskoj, bit će održane u petak 24. kolovoza, s početkom u 20:30 na tradicionalnom mjestu – stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru Rijeke. Modni event koji oduševljava domaće i strane goste u srcu grada iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetitelja budući da je ulaz na modne revije slobodan.

Kao zaštitno lice ovogodišnjeg projekta u ulozi modela našla se lijepa voditeljica na CMC televiziji, nekadašnja prva pratilja Miss Universe Hrvatske Elena Jung. U šetnji Korzom, omiljenom okupljalištu u centru grada s kojeg puca pogled na kamene stube, društvo joj radi Manuela Fabac, sve uspješnija riječka manekenka.
Obje, vrlo senzualne i opuštene privlačile su poglede brojnih prolaznika snimajući vizuale eventa pozivajući na modne stepenice. Urbane, ali opet vrlo elegantne, u haljinama hrvatske dizajnerice Vesne Pretković, u ritmu Grada Koji Teče, Elena i Manuela užurbano koračaju i pozivaju na dvanaesto izdanje Riječkih stepenica koje će kao i do sad prikazati najnovije kolekcije hrvatskih dizajnera.

– Ove godine uvodimo jednu zanimljivost u program koju do sada još nismo radili i smatram kako će to biti vrlo zanimljivo osvježenje za publiku. Budući da sam još u pregovorima oko emitiranja revija uživo u programu Kanala Ri, ne mogu vam za sada još puno otkrivati. Na programu je trinaest modnih revija i drago mi je da smo sve ove godine zadržali visok standard i kontinuitet odnosno broj dizajnera i modnih kuća koje će predstaviti kolekcije, najavila je direktorica manifestacije Ivana Delač.