Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 1° 1n
Sutra: 1° 1° 1n
23. veljače 2019.
Ispis članka: Modna manifestacija Riječke stepenice održana 11. put: Moda i glamur u centru grada - Novi List

NoviList.hr

Modna manifestacija Riječke stepenice održana 11. put: Moda i glamur u centru grada

Revija

26. kolovoz 2017 12:30

Napisao: Sandy Uran

Na legendarnoj riječkoj reviji kreatori su pokazali glamurozne, osebujne i originalne kreacije koje zaslužuju pažnju modnih znalaca i svih onih koji vole i uživaju u modi

Snimio Ivica TOMIĆ

Najprestižnija riječka modna manifestacija, Riječke stepenice, sinoć su održane po 11. put. Ugodna ljetna večer bila je kao stvoreno za ovu glamuroznu modnu reviju održanu na stepenicama pored Grand hotela Bonavia na kojoj je brojna publika uživala u petnaest kolekcija.

Svoje najnovije uratke predstavili su Vesna Sposa, Di Caprio by Varteks, Boutique Rival, Jeordie's, Biba vjenčanice, La Tramp, Ghetaldus Rijeka, Showroom Antonela, My Happy Skirt, Adriana Rajčić design, Wedding City, Temaku, Eni Surijan i Hero4Heroes.

Predstavljena je i kolekcija na temu »Nova rubina u mom ormaru« iza koje stoje mladi dizajneri, učenici Srednje trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke.

Reviju su nosili poznati manekeni i manekenke među kojima su bili Vedrana Linardić, Miss Universe Natalija Prica, Ivana Paris te Barbara Filipović, Radovan Stošić i drugi, a i u publici je sjedilo mnogo poznatih lica.

Program je vodio Davor Garić.

Uz modne kolekcije trendove za kosu i šminku prikazali su i stilisti studia Perman Experience te vizažistice Paola Peček, Iva Peradenić i Patrizia Jaklin.

Na legendarnoj riječkoj reviji kreatori su pokazali glamurozne, osebujne i originalne kreacije koje zaslužuju pažnju modnih znalaca i svih onih koji vole i uživaju u modi.

Snimio Ivica Tomić