Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
26. ožujka 2019.
Ispis članka: Moda u srcu grada: U petak i subotu jubilarno izdanje "Riječkih stepenica" - Novi List

NoviList.hr

Moda u srcu grada: U petak i subotu jubilarno izdanje "Riječkih stepenica"

Dva dana, dvije lokacije

24. kolovoz 2016 08:29

Napisao: Danijela Bauk

Jubilarno izdanje Riječkih stepenica bit će održano u petak na stepenicama pored Grand hotela Bonavia te u subotu na trgu ispred HNK-a Ivana pl. Zajca

Moda u srcu grada: U petak i subotu jubilarno izdanje "Riječkih stepenica"

RIJEKA Jubilarno, deseto izdanje popularne modne manifestacije Riječke stepenice bit će održano u petak i subotu s čak dvadeset i dvije modne revije. Na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u petak će kolekcije predstaviti Vesna Sposa, Salon Marie, Boutique Rival, Andrea Zvono design, Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, Jeordie's odijela, Ivana Jurić design, Showroom Antonela, Katarina Mamić design, Anja Stehlik, Adriana Rajčić design, Lurex muška moda, Chic IB bags, očna optika Ghetaldus Rijeka, a prilika je kao i do sada dana mladima pa će kolekciju predstaviti i učenici Srednje trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke, iz sektora mode, tekstila i kože. Program će voditi Vlatka Pokos.

Druga večer bit će održana u subotu na trgu ispred HNK Ivana pl. Zajca gdje će biti prikazane revije Max Mare, Marelle, Max & Co. i Weekend Max Mare.  
Za kosu manekenki i manekena među kojima su Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura i Ivana Paris, najljepše Hrvatice i zaštitna lica kampanje Vedrana Linardić i Nikolina Miletić, Radovan Stošić, pjevač Damir Kedžo i Fabio Čulinović, nekadašnji stanar Big Brother kuće, kao i svake godine zaduženi su stilisti Perman Experiencea, dok šminku potpisuje tim vizažistica: Paola Peček,  Iva Peradenić i Patrizia Jaklin.

– Obje večeri počinju u 20.30 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje, stoga se nadam prepunom trgu – kaže Ivana Delač Đolo, direktorica manifestacije. (D. Ba.)