Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4n
Sutra: 7° 7° 4n
21. studenoga 2018.
Ispis članka: Ulaznice za koncert Bryana Ferryja na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila rasprodane u samo 36 sata - Novi List

NoviList.hr

Ulaznice za koncert Bryana Ferryja na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila rasprodane u samo 36 sata

Najbolje za kraj

1. rujan 2018 15:42

Reuters

Tvrđava kulture Šibenik najbolje je ostavila za kraj: 5. rujna se bliži, a time raste uzbuđenje pred vrhunac sezone dobrih vibracija na Tvrđavi sv. Mihovila – koncert Bryana Ferryja.

Posljednji iz niza ovoljetnih gostovanja glazbenika svjetskog kalibra – LP, Mario Biondi, Róisín Murphy i drugih – kroz koje se Tvrđava sv. Mihovila ponovno dokazala kao vrhunski koncertni prostor, zasigurno će taj status potvrditi i u srijedu.

Da se zaista radi o najiščekivanijem koncertu ljeta potvrđuje i rekordan rok u kojem su ulaznice bile rasprodane – 36 sati. Nešto više od tisuću posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva zaputiti će se prema Šibeniku kako bi uživali u večeri bezvremenske glazbe britanskog šarmera.

Pred punim tribinama Tvrđave u izvedbi će Ferryja pratiti sedmočlani bend vrhunskih glazbenika, garantirajući nezaboravno iskustvo i uspomenu zapisanu u kolektivnoj svijesti svih prisutnih.

Šibenski koncert Bryana Ferryja ujedno je i početna točka Ferryjeve turneje jugoistočnom Europom. Čast da publiku uvede u atmosferu pop ritmova pripala je londonskom bendu Paradisia. Glazba triju mladih glazbenica inspirirana je zvukom sedamdesetih, a sanjiv i senzualan zvuk njihovih pjesama u kombinaciji sa snažnom scenskom pojavom pokazali su se i više nego dovoljan razlog da nastupe prije svjetske glazbene ikone.

Početak nastupa benda Paradisia je 21 sat, dok je izlazak zvijezde večeri na pozornicu planiran za 21:45 sati.