Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Ispis članka: Severina s albumom 'Halo' i dalje prva na listi prodaje - Novi List

NoviList.hr

Severina s albumom 'Halo' i dalje prva na listi prodaje

Hrvatska diskografska udruga

3. travanj 2019 18:24

Napisao: P. N.

Drugo mjesto zauzima također popularno izdanje pod nazivom Zoran Pjeva Arsena, a koji izvode Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group. Povratak prvoj ljubavi, album Tihomira Popa Asanovića nalazi se na trećoj poziciji, a oba albuma izdaje diskografska kuća Croatia Records

Snimio Marin ANIČIĆ

Album Halo neki su nazivali jednim od najiščekivanijih albuma u regiji, a ako je suditi po njegovoj prodaji u Hrvatskoj, mnogi su Severini obožavatelji zaista širokih ruku dočekali njezin novi glazbeni uradak, piše u priopćenju Hrvatske diskografske udruge (HDU).

U izdanju Dallas Recordsa, Severina je okupila svoje singlove iz protekle tri godine, a objedinjeni pod naslovom Halo pojavili su se u veljači na streaming servisima te nešto kasnije i u fizičkom izdanju. Nakon tri tjedna boravka na listi prodaje, ova je regionalno poznata pjevačica još uvijek na broju jedan.
Drugo mjesto zauzima također popularno izdanje pod nazivom Zoran Pjeva Arsena, a koji izvode Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group. Povratak prvoj ljubavi, album Tihomira Popa Asanovića nalazi se na trećoj poziciji, a oba albuma izdaje diskografska kuća Croatia Records.
Na stranoj listi prodaje, na prvo se mjesto vratio već dobro poznati duo – Lady Gaga i Bradley Cooper, i to sa svojim soundtrack albumom A Star Is Born, čiju prodaju u Hrvatskoj zastupa Universal Music Hrvatska. Drugo je mjesto zauzeo Željko Joksimović s istoimenim albumom, a treće mjesto pripada Ariani Grande i njezinom izdanju Thank U, Next.
Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.