Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
22. ožujka 2019.
Ispis članka: Radost i veselje za ljubitelje elektronske glazbe: Electronic Beats festival u petak u Tvornici - Novi List

NoviList.hr

Radost i veselje za ljubitelje elektronske glazbe: Electronic Beats festival u petak u Tvornici

Ulovi trenutak i još otputuj u Berlin na koncert Bryana Ferryja

20. studeni 2011 20:33

Napisao: Karmen Bosnić

Jednog od posjetitelja festivala organizator će dodatno razveseliti koncertom Bryana Ferryja 8. prosinca u Berlinu. Dobitnik nagrade osvojit će besplatno putovanje i dvodnevni smještaj u Berlinu za dvije osobe te dvije ulaznice za koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je na adresu events@t.ht.hr poslati fotografiju najupečatljivijeg trenutka s Electronic Beats Zagreb festivala

Roisin Murphy

ZAGREB - U petak, 25. studenoga s početkom od 20 sati zagrebačka Tvornica kulture ugostit će Roisin Murphy, Digitalism, When Saints Go Machine, Totally Enormous Extinct Dinousaurs, How Convinient te DJ Itcha u sklopu festivala Electronic Beats za koji su ulaznice već rasprodane i neće ih biti u prodaji niti na dan održavanja programa. Listi izvođača pridružit će se i pobjednik Illectricity Nucomers natječaja koji će svojim DJ setom zatvoriti ovo glazbeno događanje.

Vrata kluba ljubiteljima elektronske glazbe bit će otvorena od 20 sati, a raspored po kojem će nastupati izvođači je sljedeći:


20 sati: otvaranje Festivala uz DJ Itcha

21 sat: How Convinient

21.55 sati: When Saints Go Machine

23.15: Digitalism (live)

00.55: Roisin Murphy (DJ set)

02.20: Totally Enormous Extinct Dinosaurs

03.20: Pobjednik Illectricity Nucomer natječaja.

Jednog od posjetitelja festivala organizator će dodatno razveseliti koncertom Bryana Ferryja 8. prosinca u Berlinu. Dobitnik nagrade osvojit će besplatno putovanje i dvodnevni smještaj u Berlinu za dvije osobe te dvije ulaznice za koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je na adresu events@t.ht.hr poslati fotografiju najupečatljivijeg trenutka s Electronic Beats Zagreb festivala zaključno s 30. studenim u podne, nakon čega će EB žiri odabrati pobjednika.