Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
15. studenoga 2018.
Ispis članka: Richard Gere se nakon 30 godina vraća na male ekrane - Novi List

NoviList.hr

Richard Gere se nakon 30 godina vraća na male ekrane

Serija 'MotherFatherSon'

24. svibanj 2018 12:36

Napisao: HINA

Serija »MotherFatherSon« emitirat će se u programu BBC Two. Priča je to o uspješnome poslovnom čovjeku Maxu (Gere), njegovoj bivšoj supruzi Kathryn (McCrory) i njjihovu sinu Cadenu (Howle)

Reuters

LONDON Američki glumac Richard Gere u novoj će BBC-jevoj dramskoj seriji glumiti medijskoga mogula, a partneri će mu biti glumica Helen McCrory i glumac Billy Howle, piše BBC.

Osam nastavaka u trajanju od po sat vremena snimat će se uglavnom u BBC-jevim londonskim studijima.

Gere je izjavio da mu je iznimno drago što se nakon dugog vremena vraća na male ekrane.

Serija »MotherFatherSon« emitirat će se u programu BBC Two. Priča je to o uspješnome poslovnom čovjeku Maxu (Gere), njegovoj bivšoj supruzi Kathryn (McCrory) i njjihovu sinu Cadenu (Howle).

Obiteljsko carstvo postaje ugroženo u trenutku kada Cadenu, koji vodi očeve novine u Velikoj Britaniji, poslovi izmaknu kontroli, a posljedice su moguće za čitavu obitelj i za njihovo poslovno carstvo.

»Jako sam zadovoljan što surađujem s BBC-jem na ovoj iznimnoj seriji s toliko talentiranih ljudi. Tema je vrlo aktualna«, kazao je Gere.

Scenarist serije Tom Rob Smith, poznat po scenariju za »Ubojstvo Giannija Versacea: Američka kriminalistička priča» kazao je da od početka vjeruje kako uspjeh serije ovisi o glumačkoj ekipi, a »ovdje su se okupili iznimni glumci«.

Gereove dosadašnje uloge smatra vrlo kompleksnima, a kao glumca i čovjeka ga iznimno cijeni. Američki glumac slavu je stekao 1980. u kultnome filmu »Američki žigolo«, a zvjezdani status je potvrdio filovima »Oficir i gentleman«, »Cotton club« i »Zgodna žena«.

Snimanje serije počinje ovog ljeta u Londonu i u Španjolskoj, no još nije poznato kada ono završiti i kada će se serija početi prikazivati na malim ekranima.