Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 1
Sutra: 2° 2° 1
21. siječnja 2019.
Ispis članka: PONOVO ZAJEDNO? Jennifer Aniston, Brad Pitt i njegova kćer Shiloh na odmoru u Italiji - Novi List

NoviList.hr

PONOVO ZAJEDNO? Jennifer Aniston, Brad Pitt i njegova kćer Shiloh na odmoru u Italiji

Gosti Georgea Clooneya

4. rujan 2018 12:36

Napisao: P. N.

Čini se da se Shiloh i Jennifer odlično slažu, a Brad se nada da će odmor u Italiji pomoći kćeri da zaboravi teška iskustva

Reuters

Kolektivnoj opsesiji onih koji navijaju za obnovu ljubavne veze Brada Pitta i Jennifer Aniston bila je dovoljna vijest koju je objavio australski list New Idea.

Doduše strani žuti tisak već mjesecima piše o navodnoj probuđenoj vatri između dvoje glumaca.

List New Idea je naime objavio da bivši bračni par Pitt-Aniston ovih dana provodi romantični odmor na talijanskom jezeru Como, u vili Georgea Clooneya, prenosi Corriere della Sera.

Prema pisanju australskog lista, s njima je na odmoru Shiloh, 12-godišnja kćer Brada Pitta i Angeline Jolie, koja je najviše patila zbog razvoda roditelja.

Jennifer Aniston je naime u Italiji nedavno snimala film 'Murder Mystery' te se zatim pridružila Bradu i Shiloh u Clooneyevoj vili.

Shiloh je napokon smirena nakon vrlo teškog razdoblja, uživa tisućama kilometara udaljena od Los Angelesa i od mučne brakorazvodne parnice njenih roditelja.

'Boravili su većinom na imanju Georgea Clooneya, no upustili su se i u nekoliko izleta. Shiloh je očito uživala u obilaženju obližnjih mjesta, zabavljajući se u društvu Brada i Jennifer', rekao je anonimni izvor za list New Idea.

Čini se da se Shiloh i Jennifer odlično slažu, a Brad se nada da će odmor u Italiji pomoći kćeri da zaboravi teška iskustva. 

Shiloh Jolie-Pitt, Brad Pitt, Angelina Jlie, Reuters