Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 3
Sutra: 11° 11° 3
16. studenoga 2018.
Ispis članka: VELUX vanjske rolete- idealno rješenje za vaše potkrovlje - Novi List

NoviList.hr

VELUX vanjske rolete- idealno rješenje za vaše potkrovlje

18. srpanj 2018 09:08

Napisao: P. N.

Iskoristite posebnu akciju za besplatnu ugradnju u razdoblju od 15.07. do 15.08.2018.

Foto: Velux

Odabrali ste kvalitetan krovni prozor, ali želite dodatno zaštititi prostor i kontrolirati količinu ulazne svjetlosti kako biste osigurali ugodan boravak u svom stambenom potkrovlju. Velux vanjske rolete pravo su rješenje za vas, što potvrđuje i njihova međunarodna nagrada za dizajn. Svojim sustavom pružit će vašem potkrovlju idealnu zaštitu od svih vremenskih uvjeta i buke te osigurati visoki komfor stanovanja.

131406-01-XXL

134716-01-XXL

134995-01-XXL

Sustav Velux roleta omogućuje tri načina rukovanja: ručno upravljanje te daljinsko upravljanje s električnim ili solarnim napajanjem.

Osnovna roleta na ručno upravljanje jednostavno se i brzo ugrađuje na krovni prozor te je stanarima nadohvat ruke. Moguća su dva položaja rolete – spuštena i podignuta.

Roleta na daljinsko upravljanje s električnim napajanjem pogodna je za krovne prozore koji su izvan dohvata ruke, a ugrađuje se zajedno s elektroinstalacijom u okviru inteligentnog VELUX INTEGRA® sustava. Upravljanje je omogućeno pomoću upravljačkog panela i daljinskog upravljača s bilo kojeg mjesta u prostoriji uz unaprijed programirane funkcije koje osiguravaju ugodnu unutarnju klimu.

Roleta na daljinsko upravljanje sa solarnim napajanjem ima sve prednosti upravljana na daljinu, a za njenu ugradnju nije potrebna elektroinstalacija. Roleta je dio sustava VELUX INTEGRA® krovnog prozora sa solarnim napajanjem koji u kompletu ima inteligentni upravljački panel. Solarna punjiva baterija ima kapacitet do 600 otvaranja, čak i onda kad nema izravne sunčane svjetlosti za napajanje. Zaustavljanje rolete moguće je u bilo kojem položaju, pa sami određujete koju količinu svjetlosti želimo propustiti u svoj dom i učiniti ga ugodnim.

Prednosti Velux vanjskih roleta

1. Zaštita od ljetnih vrućina – zaustavlja prodor Sunčeva toplinskog zračenja s vanjske, povoljnije strane prije nego što se toplina preko stakla prenese u unutarnji prostor

2. Zaštita od zimskih hladnoća noću – štedi toplinsku energiju zimi

3. Zaštita od buke iz vanjskog prostora, te udara kišnih kapi – u slučaju kiše smanjuje se buka kišnih kapi koje udaraju o prozor za 12 dB

4. Potpuno zamračivanje u bilo koje doba dana – omogućuje čvrst i miran san

5. Izrađena od lakiranog aluminija sive boje antracita, testirana u najekstremnijim uvjetima

Za više informacija o kupnji i besplatnoj ugradnji vanjske rolete nazovite besplatni info telefon 0800 600 400 ili posjetite web trgovinu www.veluxshop.hr