Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4n
Sutra: 7° 7° 4n
16. siječnja 2019.
Ispis članka: Ovaj poslodavac i dalje daje bonus dobrodošlice svim novim djelatnicima - Novi List

NoviList.hr

Ovaj poslodavac i dalje daje bonus dobrodošlice svim novim djelatnicima

18. svibanj 2017 08:00

Još uvijek traje kampanja kojom Cammeo novim zaposlenicima daje bonus dobrodošlice i druge sjajne benefite

Vozi za Cammeo

„Naša inicijativa da svakom novom zaposleniku damo čak 500 kuna bonusa dobrodošlice, samo zato što se zaposlio, oduševila je Riječane“, prepričava nam Ivan Starčević, direktor Cammea u Rijeci, dojmove nakon što je prošlog vikenda ekskluzivno u Novom listu predstavio novu kampanju „Vozi za Cammeo“ kojom traže 60 novih djelatnika.

Uz plaće koje su najviše u taksi branši, Cammeo svojim djelatnicima od sada nudi fleksibilno radno vrijeme, odnosno mogu sami odabrati kada će raditi, kao i nekoliko modela satnice koju žele raditi. Također, rekao nam je tada Starčević, zaposlenici službeni automobil imaju na raspolaganju 24 sata na dan te ga mogu koristiti i u slobodno vrijeme.

„Prijavili su nam se zaista sjajni ljudi. Kao što sam već rekao, za Cammeo mogu voziti i skladištari, i inženjeri, i dostavljači, i konobari i pravnici. Svatko možete dobiti priliku, a u našoj Taksi akademiji ćemo ga naučiti svim tajnama zanata. I, naravno, i djevojke su dobrodošle u ovo zanimanje“, kaže Starčević i naglašava – „mjesta još uvijek ima! Još uvijek zapošljavamo, tako da svi oni koji se nisu prijavili – dobrodošli su i dalje poslati svoje prijave.“

Svi oni koji bi se htjeli okušati u ovom poslu po uvjetima koje nudi Cammeo, mogu se prijaviti putem posao.cammeo.hr.

A zadovoljni su i Dražen i Ivica, vozači čije smo priče prenijeli u našem subotnjem izdanju. Ivica je radio u građevini, a cijele dane na suncu, u manduri i s lopatom u ruci je zamijenio klimatiziranim automobilom i priznao nam: „Ovo bih mogao raditi do kraja života, na građevinu više ni ne pomislim!“ Dražen je u Cammeo došao s burze, a priznao nam je da mu je na poslu najdraža stvar – manča! I otkad nam je to rekao – prijatelji ga svakodnevno zovu da ih i raspituju se o poslu, iskreno će nam Dražen.

Tajnu zašto toliko ulažu u ljude otkrio nam je Starčević još prošlog tjedna, ali ipak je osjećao potrebu ponoviti se: „Rekao sam vam da ljudi nisu samo ključ našeg uspjeha, već i da bez njih i njihove predanosti naš rad i trud ne bi imali smisla. Zaista to i mislimo, a vjerujem da smo s ovim novim uvjetima to i dokazali.“