Nova manifestacija

U ponedjeljak počinju Dani Voje Radoičića u Rijeci

Davor Mandić

Vojo Radoičić / Snimio Marko GRACIN

Vojo Radoičić / Snimio Marko GRACIN

Dana 5. studenog otvorit će se izložba uradaka članova fotogrupe Sveučilišta u Rijeci »Baltazar« u prostorima Sveučilišnog kampusa, u restoranu. Izložba će biti otvorena do 20. studenog



RIJEKA Grad Rijeka, Sveučilište u Rijeci, Studentski centar Rijeka i Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci idejni su začetnici i organizatori projekta »Dani Voje Radoičića«, koji će se ove godine prvi put održati u Rijeci.


U razdoblju od 5. do 20. studenog 2018. godine, različitim će se aktivnostima obilježiti stvaralaštvo slavnog riječkog umjetnika, koje čini neizostavan i prepoznatljiv dio identiteta grada Rijeke, kaže se u najavi.


Od 2. do 10. studenog u prostoru atrija Gradskog kazališta lutaka, za vrijeme trajanja 23. revije lutkarskih kazališta, bit će izložene lutke koje je izradio Vojo Radoičić.




Izložba će se moći razgledati radnim danom od 12 do 16 sati. Od 5. do 12. studenog održat će se izložba »Dani Voje Radoičića« na panoima Grada Rijeke.


Od 6. do 19. studenog bit će izložba dječjih radova na temu »Kišobran Voje Radoičića« u gradskim izlozima.


Dana 5. studenog otvorit će se izložba uradaka članova fotogrupe Sveučilišta u Rijeci »Baltazar« u prostorima Sveučilišnog kampusa, u restoranu. Izložba će biti otvorena do 20. studenog.


Dana 10. studenog od 15 do 17.30 sati u povodu zatvaranja 23. revije lutkarskih kazališta, bit će izložen svečani zastor Gradskog kazališta lutaka s potpisom Voje Radoičića.