Priče iz svakodnevnice

Ovog petka u Ogranku Trsat promocija nove knjige Ivane Šešo i Emine Pršić

P. N.

Autorice će predstaviti svoju treću knjigu koja se bavi problemom usklađivanja partnerstva i roditeljstva



RIJEKA Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka u petak će, s početkom u 18 sati, ugostiti Ivanu Šešo i Eminu Pršić, autorice knjige “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”.


– Nije tajna da se Ivana i Emina rado vraćaju u Rijeku svaki puta kada njihova nova knjiga ugleda svijetlo dana. Ima neka tajna veza između spisateljica i Grada Koji Teče. Ovoga puta dolaze u Gradsku knjižnicu Rijeka kako bi na svoj osebujan i jedinstven način predstavile svoju treću knjigu “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”. Nije riječ o još jednom roditeljskom priručniku koji nudi upute za rast i razvoj djeteta, nego je naglasak na odnosima koji itekako utječu na atmosferu u kojoj dijete odrasta.


Kako uskladiti partnerstvo i roditeljstvo? Kako uskladiti jezik ljubavi i postići balans? Ivana Šešo, kao realitetna terapeutkinja svakodnevnim jezikom pojašnjava to u knjizi, a prati ju zanimljiva priča iz svakodnevnice koju Emina Pršić predstavlja čitateljstvu kroz glavne likove Maju i Mislava, ali i mnoge nimalo nevažne sporedne likove.




Jedinstven stil pisanja ove dvije autorice izdvaja iz gomile te se među ispisanim redovima njihovih knjiga zaista svatko barem na tren može prepoznati jer one pišu stranice života. O Svakodnevnici u kojoj svatko od nas živi najbolje što zna. A kada zapne, onda se pojavljuju one. Jedna da vas zagrli i bude utjeha, a druga da vam bude kao lijek.


Ova knjiga će vas razumjeti i pružiti olakšanje, navodi se u najavi događanja.