Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
17. studenoga 2018.
Ispis članka: Počeli su upisi u riječko kazalište mladih 'Kamov', evo kad je audicija - Novi List

NoviList.hr

Počeli su upisi u riječko kazalište mladih 'Kamov', evo kad je audicija

HNK Ivana pl. Zajca

8. rujan 2018 15:54

Napisao: Kim Cuculić

Potrebno je ispuniti online prijavnicu na stranici Doma mladih, gdje se mogu naći i dodatne informacije. Audicija će se održati 21. rujna u Domu mladih: u 17 sati za KamovPLES i KamovKAZALIŠTE za učenice i učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole, dok će audicija za srednjoškolski uzrast biti u 19.30 sati

Predstava »Čarobnjak iz Oza« / Foto HNK ZAJC

RIJEKA Riječko kazalište mladih »Kamov«, program HNK-a Ivana pl. Zajca u suradnji s Domom mladih u Rijeci, u novoj kazališnoj sezoni upisuje drugu generaciju polaznika. Ove sezone organizirane su dvije radionice: KamovKAZALIŠTE za osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast te KamovPLES za djecu od 8 do 12 godina.

Potrebno je ispuniti online prijavnicu na stranici Doma mladih, gdje se mogu naći i dodatne informacije. Audicija će se održati 21. rujna u Domu mladih: u 17 sati za KamovPLES i KamovKAZALIŠTE za učenice i učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole, dok će audicija za srednjoškolski uzrast biti u 19.30 sati.

Radionica KamovKAZALIŠTE, u sklopu cjelogodišnjeg programa, djeci i mladima omogućava razvijanje vještina i proširivanje znanja o svim izvedbenim umjetnostima zastupljenima u Kazalištu (gluma, pjevanje i ples). Voditelj radionice je Igor Vlajnić, dirigent i svestrani umjetnik riječkog Kazališta s dugim stažem rada s djecom i mladima.

Radionica KamovPLES nudi osnove ritmike i klasičnog baleta, kao i osnove suvremenih plesnih tehnika. Cilj je djeci omogućiti stjecanje plesnih znanja i vještina, uz razvoj glazbenog senzibiliteta kroz gestu. Voditelj radionice je Vitalij Klok, član baletnog ansambla HNK-a Ivana pl. Zajca.