Desire Central Station

“Aleksandra Zec” u Subotici

Kim Cuculić

Tema ovogodišnjeg festivala je »Sad ili nikad!«, gostuju kazališta iz Francuske, Mađarske, Slovenije, Makedonije i Belgije, a iz Hrvatske još sudjeluje Montažstroj s predstavom »A gdje je revolucija, stoko?« Boruta Šeparovića. Na programu je i mađarsko-slovensko-hrvatska koprodukcija »Roberto Zucco« u režiji Ivice Buljana



RIJEKA  Predstava »Aleksandra Zec« riječkog HKD Teatra 1. prosinca bit će izvedena u sklopu festivala Desiré Central Station u Subotici.


Redatelj je Oliver Frljić, dramaturg Marin Blažević, a »Aleksandru Zec« tumače Ivana Roščić/Jelena Lopatić, Jelena Lopatić/Mirta Polanović, Tanja Smoje, Igor Kovač, Nikola Nedić, Jurica Marčec i djevojčice: Jana Mileusnić, Lucia Filičić, Nina Batinić i Morana Mladić, članice dramskog studija ZiM (Zajc i Malik) iz Rijeke.


Tema ovogodišnjeg festivala je »Sad ili nikad!«, gostuju kazališta iz Francuske, Mađarske, Slovenije, Makedonije i Belgije, a iz Hrvatske još sudjeluje Montažstroj s predstavom »A gdje je revolucija, stoko?« Boruta Šeparovića. Na programu je i mađarsko-slovensko-hrvatska koprodukcija »Roberto Zucco« u režiji Ivice Buljana.