Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. veljače 2020.
Ispis članka: Dok traje blokada vlade: Trump za goste u Bijeloj kući naručio hamburgere iz Mc Donald´s-a - Novi List

NoviList.hr

Dok traje blokada vlade: Trump za goste u Bijeloj kući naručio hamburgere iz Mc Donald´s-a

Ljubitelj fast fooda

15. siječanj 2019 16:49

Izašao sam i naručio američki fast food koji sam sam platio. Mislio sam da će im se svidjeti više nego bilo što drugo,objasnio je Trump

Izvor: Bijela kuća

Zbog blokade vlade i u Bijeloj kući mnogi službenici ne dolaze na posao, pa tako ni kuhari. Bijela kuća raspolaže s pet kulinarskih šefova koji uz asistente mogu spremiti večeru za 140 gostiju ili zakusku za više od 1.000 ljudi.

Američki predsjednik Donald Trump u Bijeloj kući je sinoć ugostio nogometnu momčad sa Sveučilišta Clemson kako bi zajedno proslavili njihovu pobjedu nad Alabamom u finalu nacionalnog kupa američkog nogometa, a momčad su dočekali hamburgeri iz McDonald´s-a na srebrnim pladnjevima dok se u čašama s pečatom Bijele kuće nalazio pomfrit.

-Ovo je zbog blokade. Izašao sam i naručio američki fast food koji sam sam platio. Mislio sam da će im se svidjeti više nego bilo što drugo. Imamo pizze, imamo 300 hamburgera, mnogo pomfrita, svu našu najdražu hranu. Želim vidjeti što će biti ovdje kad napuste Bijelu kuću, jer mislim da neće mnogo toga ostati", kazao je Trump.

Trump je inače poznati ljubitelj fast fooda, kao i svega američkog: Ako je američko, ja to volim. Sve su to američke stvari, zaključio je Trump, kojeg ni blokada vlade nije omela u njegovim naumima.

trump 1

trump 2

trump 3