TV voditelj u bolnici

Richard Hammond sletio s ceste automobilom Rimac Concept One

Hina

Richard Hammond uspio se izvući iz zapaljenog vozila s prijelomom koljena i »pri svijesti je i razgovara«

Richard Hammond uspio se izvući iz zapaljenog vozila s prijelomom koljena i »pri svijesti je i razgovara«

Uspio se izvući iz zapaljenog vozila s prijelomom koljena i »pri svijesti je i razgovara«, prenosi Daily Mail. Rimac Automobili zaželjeli Richardu Hammondu brz oporavak

 ZAGREB Bivši voditelj televizijskog showa Top Gear Richard Hammond prebačen je bolnicu u subotu nakon teške prometne nesreće u Švicarskoj, prenose britanski mediji.

Hammond je sletio s ceste u blizini St. Gallena u automobilu Rimac Concept One vrijednom dva milijuna funti. Vozilo je izgorjelo.


Hammond je snimao novi Amazon show The Grand Tour.


Uspio se izvući iz zapaljenog vozila s prijelomom koljena i »pri svijesti je i razgovara«, prenosi Daily Mail.




 Tvrtka Rimac Automobili potvrdila je u subotu da je automobil Rimac Concept One koji je ovaj tjedan testirala posada na utrci The Grand Tour u Švicarskoj imao nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen vozač Richard Hammond kojem je zaželjela brz oporavak.


Snimanje showa u Švicarskoj traje od 5. lipnja i uključuje različita testiranja, uključivo današnju utrku po planinskoj cesti, kaže se u priopćenju tvrtke Rimac Automobili.


»Nitko drugi nije bio u automobilu, niti je itko drugi ozlijeđen u nesreći. Želimo zahvaliti liječničkom osoblju na brzoj reakciji. Uzrok nesreće zasad nije poznat i istražuje se«, kazao je glasnogovonrik.


Hammond je već imao puno ozbiljniju nesreću od ove prije desetak godina dok je snimao svoj nekadašnji show Top Gear. U toj je automobilskoj nesreći u Britaniji zadobio ozljede mozga i bio je pet tjedana u bolnici.


Hammond je napustio Top Gear 2015. zajedno s Jeremy Clarksonom i Jamesom Mayom nakon što je Clarkson dobio otkaz jer je fizički napao člana produkcijskog tima.