Slavlje Poliklinike "Terme"

Srebrni jubilej uz liječnike i novinare iz 10 zemalja

Franjo Deranja

Sportske legende poput Janice i Ivice, Poutiainen, Palandera, Dorfmeister, Modrića, Pletikose, Olića, Rakitića, Lackovića, Balića, Paović, pa show-biz zvijezde poput Severine, Lepe Brene… tek su neki od onih koji su tu potražili (i našli) zdravlje i psihofizičku spremu



SELCE Supružnici i liječnici-specijalisti, dr. Vlasta i dr. Ivan Brozičević, kada su prije punih 25 godina odlučili poći u privatnu medicinsku praksu, koliko god bili optimisti, ipak nisu mogli predmnijevati kakav će uspjeh i koliko toga dobroga i izvanserijskoga postići njihova Poliklinika »Terme« u Selcu.


Danas bi se od imena njihovih klijenata, pacijenata i rekonvalescenata, koji su potražili i dobili njihove medicinske usluge te otišli zadovoljni i pripravni za nove nastupe – mogla posložiti jedinstvena europska i globalna reprezentacija.


   Janica i Ivica, pa ostali velikani skijaškoga sporta – Poutiainen, Palander, Dorfmeister – pa nogometaši: Luka Modrić, Pletikosa, Olić, Rakitić, rukometaši Lacković, Balić, stolnotenisačica Sandra Paović, i to u najosjetljivijem početnom razdoblju svojeg oporavka, pa šou-biz imena poput Severine, Lepe Brene…




Pa onda i poneki novinar kao što je to ovdje bio Goran Milić. Svi su oni potražili malo više zdravlja i psihofizičke spreme za svoj nastavak različitih karijera.


   U modernim prostorima, ordinacijama dijagnostike i sportske medicine, trim-kabinetima i salonima za rehabilitacijsko-rekreacijske tretmane u petak su slavlju u povodu srebrnog jubileja, 25. obljetnice Poliklinike »Terme« prisustvovali i liječnici i novinari iz 10-ak europskih zemalja.


Više možete pročitati u tiskanom izdanju!