Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
20. studenoga 2019.
Ispis članka: Udruge proistekle iz Domovinskog rata kod župana Milinovića - Novi List

NoviList.hr

Udruge proistekle iz Domovinskog rata kod župana Milinovića

Razgovor o proračunu

19. ožujak 2019 16:48

Napisao: Marin Smolčić

Predstavnici Udruga pozdravili su jučerašnje razgovore između župana Milinovića i Karla Starčevića (HSP) u cilju što skorijeg donošenja proračuna kako bi putem javnog poziva udruge mogle prijaviti svoje potrebe za tekuću godinu

Snimio Denis LOVROVIĆ

GOSPIĆ Prihvaćanje Proračuna Ličko-senjske županije  za 2019. godinu sve je izglednije. Nakon što su skoro donošenje toga dokumenta pozdravile političke stranke HSP, Nezavisna lista „Bura promjena“ i SDSS, danas je župan dr. Darko Milinović, nositelj Nezavisne liste, održao  sastanak s predstavnicima Udruga proisteklim  iz Domovinskog rata grada Gopića i Ličko-senjske županije.

Predstavnike Udruga zanimali su neki detalji novoga Proračuna za 2019. godinu te im je župan  pojasnio koji su vremenski okviri presudni za donošenje novog Proračuna.

Predstavnici Udruga pozdravili su jučerašnje razgovore između župana Milinovića i Karla Starčevića (HSP) u cilju što skorijeg donošenja proračuna kako bi putem javnog poziva udruge mogle prijaviti svoje potrebe za tekuću godinu.