Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Ispis članka: Davor Božinović: DORH koordinira sve poslove vezane uz Agrokor. Policija je aktivna koliko treba biti - Novi List

NoviList.hr

Davor Božinović: DORH koordinira sve poslove vezane uz Agrokor. Policija je aktivna koliko treba biti

Ide maca oko tebe...

11. listopad 2017 13:29

Napisao: HINA

Državno odvjetništvo u utorak je potvrdilo tek da su izvidi u tijeku i da će po donošenju odluke javnost biti obaviještena. 

foto: Marko Gracin

ZAGREB - Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je u srijedu kako sve poslove vezane uz Agrokor koordinira DORH, dok je policija aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno.

»Sve poslove oko događaja vezanih za Agrokor koordinira Državno odvjetništvo. Naravno, koordinira i policijski dio posla. Policija je aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno«, kazao je Božinović novinarima na Zagrebačkom velesajmu upitan o tome koliko je djelatnika MUP-a bilo angažirano vezano uz Agrokor.

Nije odgovorio na novinarski upit zna li policija gdje je Ivica Todorić.

Državno odvjetništvo u utorak je potvrdilo tek da su izvidi u tijeku i da će po donošenju odluke javnost biti obaviještena.

»Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo još provodi izvide u slučaju Agrokor i nakon što donese svoju meritornu odluku javnost će biti pravovremeno obaviještena«, rekla je glasnogovornica Državnog odvjetništva Martina Mihordin.