Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Ispis članka: Tragedija na proslavi rođendana, mladić se ugušio komadom pečene janjetine: 'Odjednom je poplavio' - Novi List

NoviList.hr

Tragedija na proslavi rođendana, mladić se ugušio komadom pečene janjetine: 'Odjednom je poplavio'

Brčko

20. rujan 2019 06:58

Napisao: P. N.

Foto Denis Lovrović

Dvadesettrogodišnji S. R. iz Buzekare, sela kod Distrikta Brčko, ugušio se zalogajem hrane, javlja Hit televizija, a prenosi Dnevni avaz.

Do tragedije je došlo kada se društvo okupilo na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja u tom selu, gdje je služena janjetina

- U jednom trenutku naš prijatelj je zabacio glavu unazad i počeo dobivati plavu boju po licu i vratu. Mislili smo da mu je pozlilo i iznijeli smo ga izvan prostorije te ga položili na bok. Neko mu je izvadio jezik i on je počeo disati, ali je ubrzo ponovo došlo do komplikacija, te smo pozvali Hitnu pomoć - ispričao je jedan od svjedoka.

Na hitnom odjelu Opće bolnice Brčko kažu da je nesretni mladić već dovezen mrtav i da je najvjerojatnije izdahnuo na putu do bolnice. Jedan od svjedoka priča kako je od medicinskih tehničara doznao kako su iz grla preminulog 23-godišnjaka izvadili "dva veća, nesažvakana komada mesa". 

- S obzirom na to da je nastupila smrtna posljedica, policija poduzima neophodne mjere i radnje kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja - kazao je Halid Emkić, Šef Operativno-komunikacijskog centra u lokalnoj policiji.