Dolijala kradljivica

‘OPERIRALA’ U TOWERU Mlada žena osumnjičena za krađu odjeće

P. N.

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 20-godišnja osumnjičena je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela krađe predana pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta, priopćila je PU primorsko-goranska.Spomenuta žena se sumnjiči da je počinila dva kaznena djela krađe i to u dvjema trgovinama trgovačkog centra na području Pećina u Rijeci.

Prilikom počinjenja kaznenog djela u siječnju 2018. godine iz jedne trgovine je otuđila jaknu, a u travnju ove godine iz druge je trgovine otuđila više komada različitih odjevnih predmeta.


Ukupna materijalna šteta počinjena navedenim kaznenim djelima cijeni se na oko 4. 600 kuna.Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela krađe predana pritvorskom nadzorniku.