Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Ispis članka: Vaterpolisti Primorja EB kreću s treninzima, Paparić počeo trenirati - Novi List

NoviList.hr

Vaterpolisti Primorja EB kreću s treninzima, Paparić počeo trenirati

Kraj odmora

3. siječanj 2019 09:39

Napisao: Igor Duvnjak

Lovro Paparić je već počeo trenirati s nama, riječ je o vježbanju za fizičku pripremu. To me raduje, mladi igrači kao on trebaju stalno osjećati intenzitet rada – kazao je trener Igor Hinić

Lovro Paparić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

RIJEKA Bliži se kraj kratkog odmora za vaterpoliste Primorja Erste banke, danas će mlada momčad trenera Igora Hinića započeti s pripremama za nastavak natjecanja u A2 Regionalnoj ligi. Riječka kapice su vježbale do 29., a neke i do 30. prošlog mjeseca, sada nakon četverodnevnog predaha kreću u pripremanje kotorskog gostovanja kod Cattara, pretposljednjeg na ljestvici i za potonje druge ligaške ispite. Što se tiče zdravstvenog stanja momčadi primorjaša bliži se kraju dugotrajna stanka prvog centra, teško ozlijeđenog Lovre Paparića ali nažalost po Riječane prvi bek Mislav Vrlić i dalje mora mirovati.

– Lovro Paparić je već počeo trenirati s nama, riječ je o vježbanju za fizičku pripremu. To me raduje, mladi igrači kao on trebaju stalno osjećati intenzitet rada – kazao je Igor Hinić na početku godine. – Mislava Vrlića nažalost i dalje nema, imao je već lani tešku ozljedu, sada je opet izvan stroja, ali što je, tu je.

Trener je zadovoljan odnosom prema radu svojih mladih igrača, emitira optimizam uoči nastavka natjecanja, nadajući se povoljnom raspletu za svoju momčad.

– Dečki stvarno dobro rade. Takav odnos prema vaterpolu mora jednom doći do izražaja i biti nagrađen. Mi zbilja dobro vježbamo, radimo zaista zahtjevno. Tu i tamo ima nekih problemčića, ali sve je kako treba i očekujemo da će na koncu sve biti dobro. Sada smo imali mali predah, danas nastavljamo s radom tamo gdje smo stali.

Primorju Erste banci je vodeća četvorka A2 regionalnih ligaša odmaknula bodovno poslije osam odigranih kola, Riječani dočekuju nastavak natjecanja na petom mjestu ljestvice, nadajući se ipak obogaćivanju bodovnog salda u drugom dijelu prvenstva. Prva prilika za to je u Kotoru 12. siječnja.