Skauti na derbiju

GORAN VUČEVIĆ: Barcelona prati brojne mlade igrače pa i Bradarića

P. N.

Goran Vučević/Foto Arhiva NL

Goran Vučević/Foto Arhiva NL

Barcelona prati mnoge mlade igrače diljem svijete pa tako i Bradarića. Ništa više od toga. U današnjem nogometu, u kojem se vrte milijuni, imate slučajeva da klub angažira nekoga mladog igrača nakon jedne utakmice. Barcelona tako ne radi - pojasnio je Vučević.



SPLIT Najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama, koji se igra u srijedu navečer na Poljudu, zanimljiv je mnogim europskim klubovima. Tako su svoj dolazak najavili predstavnici Barcelone, Real Sociedada, Eibara, Sampdorije, Slavie Prag… Najviše intrigira dolazak predstavnika slavnog kluba iz Katalonije. Oni će pratiti igru mladog Hajdukovog reprezentativca Domagoja Bradarića. Očekivalo se da će jedan od dvojice predstavnika Barcelone biti nekadašnji igrač, trener i sportski direktior Hajduka Goran Vučević koji je jedan od skauta toga kluba. No, njegovo ime nije na službenom popisu višestrukog prvaka Španjolske i Europe:


– Ne, ne dolazim u Split na utakmicu Hajduka i Dinama – kazao je Vučević i nastavio:


– Barcelona prati mnoge mlade igrače diljem svijete pa tako i Bradarića. Ništa više od toga. U današnjem nogometu, u kojem se vrte milijuni, imate slučajeva da klub angažira nekoga mladog igrača nakon jedne utakmice. Barcelona tako ne radi – pojasnio je Vučević.




Domagoj Bradarić je u europskom izlogu, zimus ga je želio francuski Lille…