Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
16. prosinca 2019.
Ispis članka: Fausto Budicin preuzima prvu momčad Krimejčana - Novi List

NoviList.hr

Fausto Budicin preuzima prvu momčad Krimejčana

Novi trener Orijenta 1919

27. ožujak 2019 14:40

Napisao: Ivan Volarić

U posljednjih tjedan dana uložili smo maksimalne napore, bilo je puno špekulacija, međutim Fausto Budicin nam je bio prvi izbor - rekao je Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919.

Fausto Budicin

RIJEKA Fausto Budicin novi je trener nogometaša Orijenta 1919! Stigla je i službena potvrda te informacije nakon sastanka dosadašnjeg trenera starijih pionira Rijeke i vodstva krimejskog trećeligaša, predsjednika Saše Matijaša i dopredsjednika Marinka Koljanina.

- U posljednjih tjedan dana uložili smo maksimalne napore, bilo je puno špekulacija, međutim Fausto Budicin je bio naš prvi izbor. Bilo je to tehnički teško sve izvesti, ali zahvaljujući korektnoj reakciji vodstva HNK Rijeke, kojima se zahvaljujemo, Fausto će sutra biti i službeno predstavljen na presici kao trener Orijenta 1919. Budicin je mladi i ambiciozni trener. Rijeka je nama i Faustu izašla u susret kroz raskid ugovora - rekao je Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919 i dometnuo kako je suradnja s nekadašnjim braničem Rijeke dogovorena do ljeta, a postoji obostrana želja je da se onda produži i na iduću sezonu.

Budicinovo predstavljanje zakazano je u četvrtak od 11 sati na Krimeji.