Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
14. listopada 2019.
Ispis članka: VRATIO SE KUĆI... Valerij Božinov potpisao za Botev iz Vraca kojega trenira njegov očuh Sašo - Novi List

NoviList.hr

VRATIO SE KUĆI... Valerij Božinov potpisao za Botev iz Vraca kojega trenira njegov očuh Sašo

Život nakon Rijeke

12. rujan 2018 17:05

Napisao: HINA

Imam 32 godine i još uvijek volim nogomet. Ovdje se osjećam sjajno - kazao je Božinov po dolasku u Vracu, grad 116 kilometara udaljen od Sofije.

Valeri Božinov veći trag je ostavio na opatijskim plažama nego u dresu Rijeke

SOFIJA Bivši bugarski nogometni reprezentativac Valeri Božinov (32) našao je novi klub nakon što je u kolovozu napustio Rijeku. Do konca sezone nosit će dres novog bugarskog prvoligaša Boteva iz Vraca. Božinov je na Rujevicu stigao u veljači ove godine, međutim nije se previše naigrao u momčadi Matjaža Keka. Upisao je samo dva nastupa i razlaz je bio očekivan. Novu sreću potražio je u Botevu iz Vrace, kojega trenira njegov očuh Sašo Angelov. 

- Imam 32 godine i još uvijek volim nogomet. Ovdje se osjećam sjajno - kazao je Božinov po dolasku u Vracu, grad 116 kilometara udaljen od Sofije.

Božinov je tijekom karijere igrao za 14 klubova u Italiji, Engleskoj, Portugalu, Srbiji, Kini, Švicarskoj i Hrvatskoj. Nosio je dres Juventusa, Fiorentine, Manchester Cityja, Parme, Sportinga... Za bugarsku reprezentaciju je odigrao 43 utakmice i postigao šest golova.