Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Ispis članka: Ivan Tomečak zbog ozljede koljena izgubljen za Hajduk, Čolak "out" mjesec dana - Novi List

NoviList.hr

Ivan Tomečak zbog ozljede koljena izgubljen za Hajduk, Čolak "out" mjesec dana

Više nije slučajno...

13. veljača 2019 10:40

Napisao: Portal Novilist.hr

Igor Bišćan dobio je novi razlog za razmišljanje. Najprije kako sastaviti momčad, a onda i griješi li se negdje u treninzima jer je sve teže vjerovati da su ovolike ozljede samo plod slučajnosti, pišu Sportske novosti.

Ivan Tomečak/Foto Arhiva NL

RIJEKA Po onoj da na Rujevicu jednu dobru vijest prati jedna loša, povratak treninzima Roberta Punčeca prošao je u sjeni ozljede Ivana Tomečaka, pišu Sportske novosti. Desni branič koji se pridružio Bijelima nakon što je okončao epizodu u Club Bruggeu, i koji je protiv Hajduka trebao upisati povratnički nastup na Rujevici (zadnji mu je također bio protiv Hajduka), požalio se na bolove u koljenu i dodatni pregledi pokazati će koliko će izbivati. U svakom slučaju za utakmicu protiv Hajduka je izgubljen, baš kao i Antonio Mirko Čolak čiji su problemi s aduktorom puno veći od očekivanog i koji će, prema nekim neslužbenim prognozama, izbivati s travnjaka idućih mjesec dana.

Budući da se u Zaprešiću ozljedio Matej Vuk kojem zbog frakture metatarzalne kosti slijedi višemjesečna stanka, odnosno da su od ranije van stroja Raspopović, Heber, Capan i Pavelić, Igor Bišćan dobio je novi razlog za razmišljanje. Najprije kako sastaviti momčad, a onda i griješi li se negdje u treninzima jer je sve teže vjerovati da su ovolike ozljede samo plod slučajnosti, piše u današnjem tiskanom izdanju SN.