Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Ispis članka: IGOR BIŠĆAN: Sve je u zraku što se tiče odlazaka i dolazaka igrača, ali nema panike - Novi List

NoviList.hr

IGOR BIŠĆAN: Sve je u zraku što se tiče odlazaka i dolazaka igrača, ali nema panike

Muke prijelaznog roka

18. siječanj 2019 17:12

Napisao: Denis Frančišković

U većini klubova je tako i obično se najvažnije stvari događaju u zadnjim danima prijelaznog roka - poručio je trener Rijeke dan nakon prve pobjede u Portugalu

Igor Bišćan/D. FRANČIŠKOVIĆ

ALBUFEIRA Riječani su dan nakon trijumfa nad Servettama, prve pobjede u pripremama protiv švicarskog drugoligaša, odradili uobičajeni regeneracijski trening nakon kojega je trener Igor Bišćan podijelio razmišljanja s novinarima oko aktualnog stanja u momčadi s naglaskom na zimski prijelazni rok. Bišćanov kadar je za sada uglavnom ubilježio gubitke, otišli su Leonard Žuta i Srđan Grahovac, a otvorena je mogućnost odlaska Alexandera Gorgona, Hebera, Darija Čanađije... Što se dolazak tiče Rijeka još nije angažirala niti jedno novo ime ne računa li se Matej Vuk koji se vratio s posudbe iz Intera.

IMG-c179d34f940054f1b3aef9ca43fe1c49-V

- Sve je u zraku što se tiče odlazaka i dolazaka, ali  u većini klubova je tako i obično se najvažnije stvari događaju u zadnjim danima prijelaznog roka. Nema neke panike, kao što sam i ranije govorio pokušat ćemo izvući najviše iz postojeće situacije - kratko je prokomentirao trener Rijeke.