Muke prijelaznog roka

IGOR BIŠĆAN: Sve je u zraku što se tiče odlazaka i dolazaka igrača, ali nema panike

Denis Frančišković

Igor Bišćan/D. FRANČIŠKOVIĆ

Igor Bišćan/D. FRANČIŠKOVIĆ

U većini klubova je tako i obično se najvažnije stvari događaju u zadnjim danima prijelaznog roka - poručio je trener Rijeke dan nakon prve pobjede u Portugalu



ALBUFEIRA Riječani su dan nakon trijumfa nad Servettama, prve pobjede u pripremama protiv švicarskog drugoligaša, odradili uobičajeni regeneracijski trening nakon kojega je trener Igor Bišćan podijelio razmišljanja s novinarima oko aktualnog stanja u momčadi s naglaskom na zimski prijelazni rok. Bišćanov kadar je za sada uglavnom ubilježio gubitke, otišli su Leonard Žuta i Srđan Grahovac, a otvorena je mogućnost odlaska Alexandera Gorgona, Hebera, Darija Čanađije… Što se dolazak tiče Rijeka još nije angažirala niti jedno novo ime ne računa li se Matej Vuk koji se vratio s posudbe iz Intera.



– Sve je u zraku što se tiče odlazaka i dolazaka, ali  u većini klubova je tako i obično se najvažnije stvari događaju u zadnjim danima prijelaznog roka. Nema neke panike, kao što sam i ranije govorio pokušat ćemo izvući najviše iz postojeće situacije – kratko je prokomentirao trener Rijeke.