Klub navijača Armada

Armada klizećim startom na Miškovića: Taj dvoličnjak nas neće otjerati s tribina

P. N.

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Budući da danas taj isti nogometni klub pokušava na sve načine okrenuti ljude protiv navijačke skupine koja je uz ovaj klub bila u najtežim trenucima njegove povijesti i bodrila ga bezrezervno po cijelom svijetu te istu zamijeniti kako oni ih oni nazivaju "istinskim navijačima", danas su te iste karte za "derbi" s Hajdukom snizili na 20 kuna.



Sa svog službenog facebook profila Klub navijača Armada Rijeka obratio se svojim članovima i simpatizerima, kritizirajući upravu kluba i njezinog predsjednika Damira Miškovića, kojima su poručili da Armadu nikad neće uspjeti maknuti s tribina. Povod za ovo priopćenje cijene su karata i pretplata za utakmice Rijeke na Rujevici.


Priopćenje prenosimo u cijelosti:


“Radi još jedne igre “klaunova” iz uprave voljenog nam kluba na čelu sa “dvoličnim” predsjednikom dužni smo se ponovno obratiti svim našim članovima, navijačima Rijeke i široj javnosti.




Klub navijača već godinama pregovara sa HNK Rijekom oko smanjenja cijene karata i pretplata, iz razloga da bi utakmice HNK Rijeke bile dostupnije osobama slabijeg imovinskog stanja, kao i još bitnije našim mlađim članovima.


Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti da su troškovi organizacije utakmice, te održavanja kampa i zamjenskog stadiona u sklopu njega preveliki i da su navedene cijene minimalne da bi se pokrili isti.


Budući da danas taj isti nogometni klub pokušava na sve načine okrenuti ljude protiv navijačke skupine koja je uz ovaj klub bila u najtežim trenucima njegove povijesti i bodrila ga bezrezervno po cijelom svijetu te istu zamijeniti kako oni ih oni nazivaju “istinskim navijačima”, danas su te iste karte za “derbi” s Hajdukom snizili na 20 kuna.


Slijedom navedenog poručujemo svima, a ponajviše “predsjedniku” voljenog nam kluba i njegovim marionetama da Armadu nikada nećete maknuti, niti zamijeniti uvijek ćemo biti tu i držati do časti kluba i svojih ideala.


Stoga, pozivamo sve naše članove stare i mlade da se okupimo u subotu na sjeveru zamjenskog stadiona i nastavimo bojkot šutnjom koliko god nam to teško bilo protiv mrskih nam rivala s juga.”


Priopćenje Armada zaključuje riječima: Očekujte nas na tribinama! Sami protiv svih!