Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. veljače 2020.
Ispis članka: NOĆAS POČINJE SNIMANJE Pripreme za film sa Salmom Hayek u centru Rijeke - Novi List

NoviList.hr

NOĆAS POČINJE SNIMANJE Pripreme za film sa Salmom Hayek u centru Rijeke

Stigli iz Rovinja

24. travanj 2019 18:37

Napisao: Ivana Kocijan

Prve scene na širem području tržnice trebale bi se snimati noćas, a snimanje se na istom mjestu nastavlja i sutra navečer. Scene vožnje trebale bi se snimati u Demetrovoj, Ulici Vatroslava Lisinskog, Verdijevoj, Matačićevoj, Zagrebačkoj i Wenzelovoj ulici te na Kazališnom trgu

Snimio Sergej DRECHSLER

Počele su pripreme za snimanje američkog filma u Rijeci. Snimateljska ekipa već je dovezla opremu na područje oko gradske tržnice, kako je zabilježio objektiv našeg fotoreportera.

U Rijeci će se naime ovih dana snimati film »The Hitman's Wife Bodyguard« sa slavnom glumicom Salmom Hayek, Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom u glavnim ulogama, nastavak akcijske komedije iz 2017., koji se dosad snimao u Rovinju.

Prve scene na širem području tržnice trebale bi se snimati noćas, a snimanje se na istom mjestu nastavlja i sutra navečer. Scene vožnje trebale bi se snimati u Demetrovoj, Ulici Vatroslava Lisinskog, Verdijevoj, Matačićevoj, Zagrebačkoj i Wenzelovoj ulici te na Kazališnom trgu. Filmska akcija u petak se seli na Trg 128. brigade Hrvatske vojske i stubište kod hotela Bonavia. Postavljanje zaštite stepenica započelo je već danas.

FO2404ED6
Pripreme za snimanje u centru Rijeke / Snimio Sergej DRECHSLER

Zbog snimanja filma Ulica Frane Supila bit će zatvorena za promet, Ulica Frana Kurelca bit će blokirana uz povremeno puštanje stanara na parking Gomila, a ostala vozila preusmjeravat će se u Ulicu Rudolfa Strohala i Dolac. Ryan Reynolds završio je svoj dio snimanja, a hoće li se Salma Hayek i Samuel L. Jackson pojaviti u Rijeci, nije poznato.

Pripreme za snimanje filma, snimio Ivica TOMIĆ