Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
25. siječnja 2020.
Dark Mode

Jeste li znali na novu mogućnost na Messengeru? Nastala usred skandala s javnim dijeljenjem privatnih brojeva korisnika.

FOTO/Pexells
FOTO/Pexells
Autor:
Objavljeno: 7. ožujak 2019. u 14:08 2019-03-07T14:08:50+01:00

Facebookova aplikacija Messenger ima novu opciju s kojom velik dio javnosti nije niti upoznat.

Četvrto po redu ažuriranje Facebookove aplikacije za slanje poruka, na Messengeru je otkrilo novu opciju. Slanjem "emojija" u obliku mjeseca u bilo kojoj poruci, otključava se mogućnost prebacivanja na "tamni način", prenosi Unilad.

Novitet omogućuje korištenje aplikacije u bilo kojoj situaciji, pogotovo prilikom smanjene svjetlosti iz okoline.Iz Unilada su poslali upit Facebooku, zanimajući se za planove društvene mreže oko uvođenja opcije.

""Kao što su mnogi otkrili, kreirali smo tajnu i vremenski ograničenu mogućnost, kojima ljudi mogu pristupiti prije svih. Jednostavno pošaljite "emoji" polumjeseca u bilo kojem razgovoru na Messengeru, da bi uključili tamni način", stoji u odgovoru Facebooka, za Unilad.  "Trenutno nemamo u planu razvijati obavijesti koje će savjetovati korisnike kako će koristiti vrijeme tijekom korištenja Messengera", objavio je glasnogovornik u pisanom odgovoru. 

U međuvremenu, Facebook je uhvaćen da koristi brojeve mobitela korisnika za reklamiranje, iako su naglasili da to neće raditi. Neki su korisnici potvrdili da su njihovi telefonski brojevi korišteni za interakciju s ostalim Facebook korisnicima. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.