Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1n
Sutra: 8° 8° 1n
22. veljače 2020.
Ne znaju stati

Snažne osobnosti: Ovih šest znakova zodijaka u stanju su izluditi ljude oko sebe

Foto: screenshot
Foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 11. ožujak 2019. u 7:43 2019-03-11T07:43:33+01:00

Imati snažnu osobnost dvosjekli je mač, a takve su osobe ponekad u stanju izluditi ljude oko sebe. Saznajte o kojim je znakovima riječ

Ne mogu svi s njima izaći na kraj. Vatreni, temperamentni, bez dlake na jeziku i uvijek spremni na borbu- oni su znakovi zodijaka poznati po snažnoj osobnosti. I dok su jedni tihi, pasivni i povučeni introverti, drugi su zbog obične sitnice u stanju zapaliti svijet. Da, zaista nas ima svakakvih, a astrologija nam može otkriti i neke tajne aspekte ličnosti koje ponekad mogu isplivati na površinu i iznenaditi one koji nas okružuju.

Ako ste mislili da je snažna osobnost karakteristika isključivo vatrenih znakova, varate se. Stvari su ipak malo kompleksnije- možemo biti snažni u jednom aspektu života, a u drugom pravi mekušci. Nitko nije potpuno snažan ili potpuno slab, no zodijak nam definitivno može pokazati koliko je snažna naša osobnost.

Osobe koje posjeduju snažnu ličnost mogu biti karizmatične, privlačne i vrlo uvjerljive. Često imaju izraženu sposobnost vođenja, a neki od njih znaju biti i pretjerano nametljivi. Imati snažnu osobnost dvosjekli je mač, a takve su osobe ponekad u stanju izluditi ljude oko sebe. U nastavku saznajte o kome je riječ.

1. STRIJELAC

Krasi ih izrazita smirenost i šutljivost... dok ne dođe trenutak u kojem su spremni zapaliti svijet. Oni prikupljaju informacije, analiziraju i pažljivo pripremaju napad. Odjednom će, baš kao grom iz vedra neba, osjetiti potrebu da svima objasne što im je na umu i što je ispravno, a što ne.

Njihova snažna osobnost doći će do izražaja tek kad već bude prekasno. Oni su tipovi koji će smišljati savršenu osvetu i napad iz prikrajka. Prvo će razmisliti prije nego nešto kažu, a jednom kad puste glas, jasno ćete znati gdje vam je mjesto.

2. LAV

S Lavovima je uvijek bolje prikloniti im se, jer ako niste uz njih- nikad neće čuti kraj njihovim primjedbama. Kad je riječ o osobnosti, Lavovi nisu samo snažni karakteri, već poput jurećeg vlaka u kojega se morate ukrcati ili ispadate iz igre.

Lavovi imaju izražen ego, vrlo su samoživi te mogu biti izrazito karizmatični, ali i uvredljivi kao nijedan drugi znak u zodijaku.

ezgif.com-resize

Giphy

3. BIK

Zamislite nespretnog bika u trgovini porculana i dobit ćete pravu sliku osobnosti ovog horoskopskog znaka. Pomalo nespretni, znaju što žele ali često će do toga doći na teži način.

Njihova snaga, tvrdoglavost i nametljivost gura ih naprijed da dobiju ono što zacrtaju, a ako će putem i porušiti sav porculan, neka bude tako!

4. ŠKORPION

Bez sumnje, Škorpion je horoskopski znak koji najviše sudi, analizira i nameće se drugima. S njima je gotovo nemoguće da bilo što bude 'po vašem'. Velika je vjerojatnost da ćete Škorpionu prepustiti vođenje razgovora, iz jednostavnog razloga da zadržite luksuz da možete otići dok vas potpuno ne izludi.

ezgif.com-resize (1)

Giphy

5. BLIZANCI

Brbljavi i komunikativni Blizanci mogu imati i tamnu stranu, ukoliko njihova osobnost i ego potpuno preuzmu vlast. Oni uvijek stvari gledaju dvojako, a jednom kad odaberu svoju opciju, priklonite im se ili slobodno odšetajte dalje- s njima nema kompromisa.

6. OVAN

Ovan je jedan od znakova sa izraženom snažnom osobnošću. Prave su autoritativne figure, rođeni generali i vođe.

Oni su ratnici zodijaka i posjeduju nevjerojatnu snagu kad žele zaštititi ideje, osobe i principe koji su im važni. Ne boje se reći ono što misle i često će to učiniti s lakoćom i puno šarma.

Izvor: yourtango.com

horoskop, horoskopski znakovi, zodijak

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.