Bizarna nesreća

Tragedija na djevojačkoj večeri: Nevjesta pala s prikolice traktora kojim je upravljao njezin brat

P. N.

Pixabay.com

Pixabay.com

Nesreća se dogodila pri skretanju, a prema policijskom izvještaju, sve žene koje su se nalazile u prikolici su u trenutku prevrtanja stajale.



Tragedija se dogodila na slavljenju djevojačke večeri u austrijskom mjestu Allhartsberg.


Nesuđena nevjesta Jasmin Schwarnthorer vozila se u prikolici traktora zajedno s još 14 prijateljica, kada se u jednom trenutku prikolica prevrnula, prenosi The Mirror.


Traktorom je upravljao njezin 25-godišnji brat Patrik. Nesreća se dogodila pri skretanju, a prema policijskom izvještaju, sve žene koje su se nalazile u prikolici su u trenutku prevrtanja stajale. Nesretna Jasmin udarila je u kameni zid i helikopterom je prevezena u Linz.


Detalji nesreće




Nažalost, liječnici je nisu uspjeli spasiti te je preminula par dana nakon nesreće. Ostatak prijateljica koje su se nalazile u prikolici trenutno se nalaze u bolnici u kritičnom stanju.


26-godišnjakinja se u listopadu trebala udati.


Detalji nesreće kažu kako je Patrik pokušavao izbjeći bicikliste, ali i prebrzo vozio, pogotovo u zavoju gdje je i došlo do nesreće.


Policija je kasnije utvrdila da je i sama prikolica bila neispravna te da nije bila osposobljena za vožnju ljudi, već za pomaganje u poljoprivrednim radovima.