Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 26
Sutra: 4° 4° 26
12. prosinca 2019.
Vjenčanje u zatvoru

Serijski ubojica Charles Manson dobio dozvolu za brak

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 18. studeni 2014. u 11:19 2014-11-18T11:19:00+01:00

Manson (80) i Afton Elaine Burton (26) zatražili su početkom studenoga dopuštenje za vjenčanje u Kaliforniji, gdje Manson služi doživotnu zatvorsku kaznu

LOS ANGELES  Zloglasni američki serijski ubojica Charles Manson dobio je dozvolu za brak, objavile su vlasti okruga Sacramento u ponedjeljak.

Manson (80) i Afton Elaine Burton (26) zatražili su početkom studenoga dopuštenje za vjenčanje u Kaliforniji, gdje Manson služi doživotnu zatvorsku kaznu.

Zahtjev je odobren i poslan u zatvor Corcoran, objavio je LA Times. Datum vjenčanja nije objavljen, ali po zakonu ono se mora provesti u roku od 90 dana od dobivanja dozvole.

Burton, koja posjećuje Mansona otkako joj je bilo devetnaest i godinama ga pokušava osloboditi krivnje, novinarima je početkom 2014. objavila da se planiraju vjenčati. Manson je tada to zanijekao.  

Čak i kao dođe do vjenčanja, Manson neće imati pravo na bračne posjete.

Manson služi doživotnu kaznu zatvora za ubojstvo sedmero ljudi i nerođenog djeteta u Los Angelesu. Među žrtvama sljedbenika Mansonova kulta bila je i Sharon Tate, trudna supruga Romana Polanskog.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.