Grumpy Cat

Napustio nas je omiljeni mrgud: Zbogom Grumpy, usrećila si milijune ljude

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Pravim imenom Tardar Sauce, ova nas je mačka godinama uveseljavala. Po njoj su nastali najpoznatiji internetski „memeovi“ s kojima se svatko od nas mogao poistovjetiti



“Unatoč brizi od strane profesionalaca i njezine obitelji, Grumpy je uginula u rukama svoje mame, Tabathe”.


Riječi su to kojima je obitelj najpopularnije čangrizave mačke na svijetu, obožavateljima prenijela nesretnu vijest.


Pravim imenom Tardar Sauce, ova nas je mačka godinama uveseljavala. Po njoj su nastali najpoznatiji internetski „memeovi“ s kojima se svatko od nas mogao poistovjetiti.




U izjavi objavljenoj na Twitteru, njezini su vlasnici objavili da je uginula od komplikacija nastalih nakon infekcije urinarnog trakta.


FOTO/Flickr


FOTO/Flickr



Popularna i neodoljiva „čangrizava“ mačka, preminula je ovog utorka u sedmoj godini života. 


„Pored toga što je bila naša beba i voljeni član obitelji, Grumpy je pomogla da se milijuni ljudi diljem svijeta smiju – čak i u teška vremena. Njezin duh će nastaviti živjeti kroz njezine obožavatelje.“, stoji u izjavi.


Tardar Sauce je postala popularna zahvaljujući svojoj ekspresiji lica. Izgledala je kao da je uvijek čangrizava, ljutita i jednostavno nezainteresirana, pa je ubrzo postala internetska senzacija.



Na Instagramu je imala više od 2.4 pratitelja, a zbog svog je jedinstvenog izgleda mnogima postala ljubimica.



O njenoj popularnosti svjedoči činjenica da Tardar Sauce ima svoju voštanu figuru u u muzeju Madame Tussauds u Washingtonu. 



Svi koji su ikada podijelili „meme“ s njezinim licem, ili se bar jednom nasmijali na isti, poslali su poruke sućuti i podrške obitelji.