Raspisan natječaj

Traže se zakupci slobodnih štandova na riječkim tržnicama

Helena Fogas

Foto Petar Fabijan

Foto Petar Fabijan

Natječaj je otvoren do 16. kolovoza, a svaki je ponuditelj dužan do srijede, 14. kolovoza, uplatiti jamčevinu



RIJEKA – Na temelju članka 5. Odluke o uvjetima i postupku javnog natječaja za davanje u zakup prodajnih mjesta gradske tvrtke Rijeka plus od 14. prosinca 2018. godine, društvo Rijeka plus objavilo je javni natječaj za davanje u zakup prodajnih mjesta na tržnicama u gradu Rijeci i to Centralnoj tržnici te tržnicama Brajda, Zamet.


Kako stoji u tekstu natječaja, prodajna mjesta se mogu razgledati svaki radni dan, od ponedjeljka do petka, zaključno do 16. kolovoza uz, prema potrebi, prethodnu najavu na telefon: 0911213175.


Pisana ponuda može se dostaviti također do 16. kolovoza i to do 16 sati, bez obzira na način dostave, s time da nakon isteka roka za zaprimanje ponuda, nijedan ponuditelj ne može mijenjati sadržaj svoje ponude niti je zamijeniti novom.




Pisane ponude daju se za svako pojedino prodajno mjesto zasebno, a jamčevinu je svaki ponuditelj dužan uplatiti na račun Rijeka plusa zaključno sa srijedom, 14. kolovoza.


Također, u tekstu natječaja ističe se kako će otvaranje pisanih ponuda biti 19. kolovoza u upravnoj zgradi Rijeka plusa na Školjiću, u 8.30 sati za Centralnu tržnicu, u 9.30 sati za tržnicu Brajda te u 10.30 sati za Zamet.


Prodajna mjesta temeljem javnog natječaja daju se u zakup na određeno vrijeme od pet godina, a početak plaćanja zakupnine je s danom stupanja u posjed prodajnog mjesta, odnosno od dana izvršene primopredaje prodajnog mjesta koja se utvrđuje odlukom o davanju prodajnog mjesta u zakup.


U natječanoj dokumentaciji ističe se i da početak obavljanja djelatnosti mora biti najkasnije do 2. listopada 2019. godine.