Ulaznice u prodaji

Sve za našu djecu: U HKD-u 19. ožujka veliki koncert za pomoć riječkoj djeci s down sindromom

Portal Novilist.hr

Foto Ivica Tomić

Foto Ivica Tomić

Nastupit će Duško Jeličić i Bonaca, Joso Butorac, Muška i ženska klapa Kastav, Mario Lipovšek, Karin Kuljanić, Dražen Turina Šajeta, Antonio Krištofić, Vesna Nežić Ružić, Mauro Staraj



RIJEKA Počela je nova humanitarna akcija Sve za našu djecu u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce. Akcija je namijenjena uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom koja će se urediti u prostorima Udruge za sindrom down Rijeka 21.


Uz središnji veliki humanitarni koncert na Trgu Riječke rezolucije 16. svibnja 2019. godine uz direktan prijenos i call centar na Kanalu Ri, za desetak dana održat će se još jedan humanitarni koncert povodom Svjetskog dana osoba s down sindromom.


Koncert će se održati 19. ožujka u 19 sati u HKD-u na Sušaku, nastupit će Duško Jeličić i Bonaca, Joso Butorac, Muška i ženska klapa Kastav, Mario Lipovšek, Karin Kuljanić, Dražen Turina Šajeta, Antonio Krištofić, Vesna Nežić Ružić, Mauro Staraj.




Kompletan prihod od ulaznica po cijeni od 50 kuna namijen je uređenju senzorne sobe za djecu s down sindromom.


Ulaznice su u prodaji U TIC-u na Korzu (Turističkom informativnom centru Grada Rijeke) te na dan koncerta na blagajni HKD-a na Sušaku.


Voditelji programu su Mario Lipovšek Battifiaca i Isabella Hujić, članica Udruge za sindrom down Rijeka koja već ima iskustva u vođenju festivala, u kazalištu radi kao hostesa, u udruzi vodi radionice zumbe, pleše i pjeva.


Dio humanitarne akcije je i humanitarni telefon 0609009 pozivom (5 kn +PDV) direktno pomažate akciju Sve za našu djecu.


Udruga Riječko srce je uz brojne volontere pripremila i promotivne materijale – majice, torbe, šalice – koji će se prodavati na štandovima na riječkom Korzu od 18. do 24. ožujka 2019. godine