Sporazum

Sportaši će imati jeftiniji smještaj u Jadran hotelima

Biljana Savić

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin



RIJEKA Zajednica sportova PGŽ-a, Riječki sportski savez i Jadran hoteli d.d. potpisali su jučer Sporazum o suradnji kojim se reguliraju povoljniji uvjeti za smještaj sportaša, sportskih trenera, sudaca i djelatnika u objektima Jadran hotela d.d. Ugovor su potpisali direktor prodaje i marketinga Jadran hotela Damir Balenović, predsjednik Zajednice sportova Primorsko-goranske županije Veljko Karabaić te predsjednik Riječkog sportskog saveza Samir Barać.


Kako je kazao Damir Balenović, cijene Jadran hotela za sportaše ove će godine biti 30 posto jeftinije.


– Jadran hoteli prepoznali su značaj sporta na prostoru našega grada i Županije pa smo pripremili posebne uvjete, odnosno povoljnije cijene smještaja i ostalih ugostiteljskih usluga u našim hotelima za sve sportske klubove i ekipe, kao i za sportske suce, trenere i druge partnere Zajednice sportova PGŽ-a i Riječkog sportskog saveza. Posebni uvjeti odnose se na hotele Continental, Jadran, Neboder i Luciju. Ovim puten želimo se dodatno uključiti u sportske događaje na našem području, a pokazalo se da su upravo sport i sportaši najbolji promotori turističke destinacije u zemlji i na turističkim emitivnim tržištima. Nama je posebno drago da su i Zajednica sportova PGŽ-a i RSS prepoznali u nama partnere i da danas potpisujemo ovaj Sporazum o međusobnoj suradnji. Želimo biti dio svih kulturnih i sportskih događanja u Rijeci, kazao je Balenović.




Karabaić i Barać zahvalili su se Jadran hotelima što su prepoznali potrebe sportaša, izražavajući nadu da će se ova suradnja nastaviti i u godinama koje dolaze. Karabaić je naglasio važnost ovog sporazuma ne samo za 25 županijskih saveza i više od 20.000 županijskih sportaša, nego i za samo funkcioniranje sporta uopće na ovom prostoru.


Barać je ustvrdio da će ova suradnja sportašima olakšati ovu natjecateljsku sezonu, ali i Jadran hotelima da se bolje pozicioniraju na tržištu. Renato Kostović, v.d. pročelnika Odjela za sport i tehničku kulturu izrazio je u ime Grada Rijeke zadovoljstvo potpisanim sporazumom te zahvalio Jadran hotelima što su prepoznali potrebe sportaša.