Novost na Google Playu

Slikaj se i osvoji nagradu! Riječki studenti osmislili novu hit aplikaciju Pointme

Portal Novilist.hr

Pointme tim

Pointme tim

"Trenutno smo u top 30 društvenih te u top 60 novih aplikacija aplikacija na Google Playu", ističe Davor Pejić, član Pointme tima



Šestero riječkih studenata osmislilo je novu aplikaciju koja tek što je objavljena već okuplja brojne fanove. 


Riječ je o Pointme mobilnoj aplikaciji koja korisnicima osigurava nagrade za postavljanje slika. Naime, budući da veliki dio korisnika društvenih mreža svakodnevno objavljuje fotografije i za to bivaju nagrađeni samo lajkom, Pointme želi to promijeniti te nagraditi svaku fotografiju objavljenu putem aplikacije.      


Studenti su aplikaciju tek prošlog tjedna predstavili javnosti i već imaju preko 200 korisnika i 20 partnera što im je poticaj za daljnji razvoj aplikacije.




“Trenutno smo u top 30 društvenih te u top 60 novih aplikacija aplikacija na Google Playu”, ističe Davor Pejić, član Pointme tima.


 Svoje prve korake napravili su pod okriljem Startup inkubatora u Rijeci što im je olakšalo razvoj ideje, a mentori inkubatora su im pomogli svojim savjetima. Pointme tim sastoji se od šest studenata s različitih fakulteta: tri programera (Juraj Zorić, Mateo Perčinić i Dejan Mišljenović), marketing (Davor Pejić) te prodaja (Marko Pavičić i Mateo Stupičić).


– Suradnja s Erste bankom, Surf’n’Friesom te većim klubovima i kafićima u Rijeci dokazuje nam da su kompanije zainteresirane za ovakav vid promocije te vjerujemo da pointme može postati globalni hit, zaključuje Pejić.   


Aplikacija se putem Google Playa ‘skida’ na adresi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thepointme.app , dok se više o njoj može doznati na Facebooku https://www.facebook.com/pointme i web stranici http://thepointme.com/