Već šesto zapaljenje

Riječki vijećnici raspravljat će o gorućim busevima Autotroleja, Poropat će uvrstiti točku

Portal Novilist.hr

Foto Silvano Ježina

Foto Silvano Ježina

S obzirom da se više ne radi o izoliranom incidentu, već o šestom po redu u posljednjih godinu dana, smatram da je ova tema od izuzetne važnosti za sve građanke i građane našeg grada, izjavio je Andrej Poropat



RIJEKA Predsjednik Gradskog vijeća Rijeke Andrej Poropat prihvatio je oporbene zahtjeve za uvrštenjem točke o Autotroleju na prvu sljedeću sjednicu, nakon što se zapalio već šesti autobus u godinu dana.


– Nastavno na još jedno zapaljenje Autotrolejevog autobusa koje se dogodilo prije nekoliko dana, smatram obveznim izjasniti se u prilog uvrštavanja ove teme na prvu sljedeću sjednicu Gradskog vijeća Grada Rijeke. U tom smislu, podržavam sve kolege koji žele isto i koji će predložiti ovu točku u dnevni red. 


S obzirom da se više ne radi o izoliranom incidentu, već o šestom po redu u posljednjih godinu dana, smatram da je ova tema od izuzetne važnosti za sve građanke i građane našeg grada, izjavio je Andrej Poropat.




Osim toga, dodaje, riječki je gradonačelnik nedavno najavio i nabavku nova 54 autobusa te je to razlog više da svi skupa doznamo kako će se i kada riješiti, između ostalih, i ovi problemi u gradskom prijevozu u našem gradu.