Gaža riječkog novinara

Riječanin u kampanji danskog branda: Garićevo novo ruho

Ana Braškić

Garić je stao pred objektiv riječkog modnog fotografa Saše Božunovića, a kampanja je snimljena u opatijskom hotelu Milenij i na prostoru Trsatske gradine



Riječki novinar i voditelj Davor Garić angažiran je za imidž fotografije novog danskog brenda donjeg rublja Alexander Cobb. Riječ je o brendu čije će donje rublje za sada na svjetskom tržištu biti dostupno putem web shopa, dok će službeno predstavljanja imati u srpnju u Parizu. Kampanja je inspirirana jednom od najpoznatijih svjetskih bajki, »Carevo novo ruho« Hansa Christiana Andersena.


Garić je stao pred objektiv riječkog modnog fotografa Saše Božunovića, a kampanja je snimljena u opatijskom hotelu Milenij i na prostoru Trsatske gradine. Upravo se prostor Trsatske gradine pokazao kao savršena pozadina za fotografije na kojima je Garić uz donje rublje smjelih uzoraka nosio plašt i krunu.


Kako nas je PR Alexandera Cobba informirao, ovo je tek početak photo sessiona iz ciklusa inspiriranog bajkama, a image fotografije rade se za svjetsko tržište klasične i on-line prodaje.