Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Tower centar

Princ i princeza Riječkog karnevala: Leona Tepša i Dalibor Vranješ novi članovi riječke maškarane kraljevske obitelji

Foto S. Drechsler
Foto S. Drechsler
Autor: ,
Objavljeno: 10. veljača 2019. u 20:57 2019-02-10T20:57:00+01:00

RIJEKA - Leona Tepša i Dalibor Vranješ novi su članovi riječke maškarane kraljevske obitelji koji su pobijedili na  izboru za princa i princezu Riječkog karnevala održanom u Tower centru. Prvi pratitelj princa Dalibora Vranješa, inače malog kukuljanskog zvončara, je Roko Miše Videčak dok su kao pratiteljice princeze Leone Tepše alias Zlice od Opaka izabrane Stella Paulić i Magali Paliska.

Pretendenti na titulu princa i princeze danas su pred okupljenom publikom u Toweru pokazivali svoje vještine plesa i pjevanja pod maskama. Najviše maškarica očito je bilo plave krvi i nadnaravnih sposobnosti jer je na pozornici u Toweru nastupilo najviše junakinja iz bajki, ali i Indijanaca i Indijaniki te plesačica flamenca.
Prema riječima organizatora za titulu se natjecalo 20 malih natjecateljica i natjecatelja, a bilo bi ih i više, da nekim mališanima planove za osvajanje karnevaske titule nije pomrsila gripa.

Program izbora Princa i princeze Riječkog karnevala vodili su dobro raspoloženi Mario Lipovšek Battifiaca i Davor Jurkotić koji su svojim dosjetkama i nepresušnom energijom djecu držali budnom više dva sata programa. Dobrodošlicu u kravljsku maškaranu obitelj novim članovima poželio je Meštar Toni sa svojom kraljicom - ali ne majkom - Nikol Marelja Bošnjak.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.