'Volim Hrvatsku – volin Kastav'

Podjela sadnica cvijeća stanovnicima kastavske jezgre i iznajmljivačima počinje u četvrtak

Andrea Bralić

NL arhiva

NL arhiva

Sadnice će biti raspoložive u Vrtlariji Terra, Jurčići 41, Kastav, na novoj cesti kraj nadvožnjaka i to za iznajmljivače obiteljskog smještaja 11. i 12. travnja od 8 do 19 sati, a za stanovnike stare gradske jezgre 13. travnja od 8 do 19 sati



KASTAV Za stanovnike stare gradske jezgre i sve iznajmljivače obiteljskog smještaja s područja Grada Kastva u četvrtak počinje podjela sadnica cvijeća u organizaciji Turističke zajednice grada Kastva, a u sklopu ekološko – edukativne akcije Volim Hrvatsku – volin Kastav i obilježavanja Dana planeta Zemlje.


Sadnice će biti raspoložive u Vrtlariji Terra, Jurčići 41, Kastav, na novoj cesti kraj nadvožnjaka i to za iznajmljivače obiteljskog smještaja 11. i 12. travnja od 8 do 19 sati, a za stanovnike stare gradske jezgre 13. travnja od 8 do 19 sati.


Prilikom preuzimanja sadnica potrebno je predočiti osobnu iskaznicu. Iz Turističke zajednice mole iznajmljivače i građane da se drže navedenih termina, s obzirom na to da preuzimanje prije i nakon toga neće biti moguće.




Iz TZ Kastva također javljaju da će se prijave za najljepše uređene prozore, balkone i okućnice građana i iznajmljivača na području Kastva primati od 1. do 30. lipnja stoga zainteresirani imaju dosta vremena za uljepšavanje svojih vrtova.


Nagrade i priznanja za najljepše uređenu okućnicu, prozor i balkon, u sklopu ekološko-edukativne akcije Volim Hrvatsku – volin Kastav, dodijelit će se već tradicionalno za vrijeme trajanja Bele nedeje.